Діти ВПО, які навчаються у школах міста Вінниці та області, отримують ортопедичні рюкзаки з навчальним приладдям від американських партнерів.

Допомогу від Дугласа Бейкера та Фонду Братів Каричів школярам передала народна депутатка України, голова підкомітету з питань державної молодіжної політики Комітету ВРУ з питань молоді і спорту Ірина Борзова.

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, з учнями та колективами закладів освіти зустрівся директор Департаменту гуманітарної політики ОВА Володимир Буняк.  

Під час спілкування з школярами та педагогами говорили про поточні потреби, поцікавились, як навчаються діти і чим живе кожна зі шкіл.

Зауважимо, що 1000 ортопедичних рюкзаків, які отримала Вінниччина від партнерів, передають дітям, які переїхали сюди з Луганської, Донецької, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Сумської областей.

У рюкзаках є все необхідне для учнів: кольорові олівці, альбом для малювання, пенал, пляшка для води, ланч-бокс та інші речі, підібрані з любов’ю до українських дітей.

«Щиро дякую за допомогу особисто пану Дугласу Бейкеру та Фонду Братів Каричів. Це прояв справжньої дружби, яка не має кордонів. Дякую за підтримку та співпрацю у непрості часи для України», - резюмувала Ірина Борзова.

Працюємо далі.