учасники онлайн-зустрічі

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і Генеральний секретар НАТО у 2009–2014 роках Андерс Фог Расмуссен провели в онлайн-форматі чергову зустріч Міжнародної робочої групи з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України. 

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів телефонні розмови з президентами Фінляндії та Латвії Александром Стуббом і Едгарсом Рінкевичсом, прем’єр-міністрами Іспанії та Бельгії Педро Санчесом і Александром Де Кроо. Усі вони підтвердили свою участь у Глобальному саміті миру, який відбудеться у Швейцарії в червні цьогоріч. 

Начальник ОВА Сергій Борзов та юнацькі команди з волейболу, які беруть участь обласному етапі проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»|

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов привітав учасників семи юнацьких команд з волейболу, які боролися за право представляти нашу область на всеукраїнському рівні.

учасники наради

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Олександр Піщик провів нараду з профільними структурними підрозділами та державними підприємствами ОВА. Учасники обговорили результати минулого тижня, запланували поточну роботу та виконання стратегічних завдань. 

учасники переговорів

У межах підготовки до укладення двосторонньої безпекової угоди керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів четвертий раунд переговорів зі Сполученими Штатами Америки. 

учасники змагань

У Тульчинському районі переможці попереднього етапу змагань зі спортивного орієнтування виборювали квиток на участь в наступному – обласному етапі. 

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль

У червні відбудуться три ключові події для посилення України, для перемоги та для справедливого миру. Про це під час засідання Уряду 3 травня повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. 

учасники спецпогашення марки

«Сильні. Вільні. Незламні». Таку марку випустили з нагоди 32-ї річниці від дня заснування військової частини 24 прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта Вячеслава Семенова. 

учасники Форуму

Усім без винятку дітям важливо дати можливість займатися спортом. На цьому наголосила Перший заступник Начальника ОВА під час «Форуму здоров’я родини» Спеціальної Олімпіади України.

учасники зустрічі

Президент України Володимир Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із державним секретарем у закордонних справах, справах Співдружності націй та розвитку Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Девідом Камероном. 

учасники зустрічі

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з очільниками національних закладів культури, представниками театральної галузі, артистами, співаками, музикантами, художниками та істориками. 

Народна депутатка України Ірина Борзова та діти у приміщенні

Діти ВПО, які навчаються у школах міста Вінниці та області, отримують ортопедичні рюкзаки з навчальним приладдям від американських партнерів.

Сторінка 1 із 302