Шановні друзі!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом –  Днем працівників харчової промисловості!

Це свято людей, які виконують не просту і таку важливу для всіх   місію по забезпеченню кожного жителя області та України якісною та смачною продукцією повсякденного споживання.

Трудові колективи галузі стабільно і динамічно нарощують обсяги виробництва та розширюють асортимент продукції, працюють над підвищенням її якості і конкурентоспроможності, забезпеченням екологічної чистоти. Продукція підприємств харчової і переробної промисловості  Вінницької області відома не лише жителям області та України, а й далеко за її межами, охоплюючи значну частину європейського континенту та світу.

Висловлюємо всім працівникам галузі глибоку шану і щиру подяку. Віримо, що своєю сумлінною і самовідданою працею Ви й надалі вноситимете вагомий вклад у розвиток промислового потенціалу нашої області та держави.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя та впевненості у майбутньому. Нехай втілюються у життя всі Ваші задуми на радість родинам, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту усього українського народу.

З повагою

Директор Департаменту агропромислового розвитку,

екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації                                                           Микола ТКАЧУК