Учасниками форуму були перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко та директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Микола Ткачук.

«Аграрії сьогодні активно впроваджують нові сорти, культури які можна вирощувати в нашому регіоні. Крім того, однією з тематик сьогоднішнього форуму є використання новітніх технологій, зокрема, в садівництві. Захід дозволяє ознайомитись з новітніми тенденціями в аграрному секторі, в зерновому виробництві, тваринництві,  садівництві. Важливо вивчати фінансово-кредитні інструменти, які пропонують  аграріям. Таким чином, ми хочемо поєднати фінансово-кредитні інструменти, які пропонують комерційні банки із державними програмами, що розробляє та впроваджує Урядом. Зокрема, вперше в історії незалежної України, в бюджеті передбачена цільова дотація 5 млрд. грн. Така ж сума закладена і в державний бюджет 2019 року, - зазначив Андрій Гижко.

        Організатор – керівник центру інформаційної підтримки бізнесу м.Вінниці, президент Вінницького клубу ділових людей Надія Лисецька зазначила: «Вже вдруге ми організовуємо аграрний форум «AgroVin», оскільки саме. аграрний сектор - є локомотив розвитку економіки  і  джерелом валютних надходжень  нашої держави. Ми зібрали 350 учасників, хоча заявок було понад 500.  Відібрали кращих з кращих, від дрібних до великих господарств.

     Програма форуму передбає панельні дискусії та виступи провідних фахівців України, а також презентацію державних програм підтримки агробізнесу Міністерства аграрної політики та продовольства України.