З метою вирішення спору з першого питання заявникам запропоновано провести загальні збори товариства «Малинівка» за присутності максимально можливої кількості членів товариства, на яких обрати голову товариства та його заступника. Питання взяте під контроль першого заступника голови Літинської облдержадміністрації Лариси Кримківської.

З другого та третього питання прийняте рішення про звернення заявників до Комісії з питань розгляду скарг при Міністерстві юстиції України для вирішення питання по суті.

У роботі засідання взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації Микола Ткачук, начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрій Круголь, начальник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Юрій Козак, члени оперативного штабу та заявники Василь Мазур та Сергій Ільченко (ГО «Товариство садоводів «Малинівка»), директор ТОВ «Вінницяагропроектбуд» Василь Матієнко, директор ТОВ «ВІКІТАН» Олександр Грицун, перший заступник голови Немирівської РДА Богдан Урбанський, перший заступник голови Літинської РДА Лариса Тримковська.