Захід проходитиме 10-11 травня в рамках реалізації Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року.

         Метою заходу є формування у дітей сімейних цінностей, вміння спілкуватися, а також взаємодіяти один з одним. Окрім того, важливим є усвідомлення кожної дитини її приналежності до роду.

         До участі у святі запрошено дітей із малозабезпечених, багатодітних сімей, дітей загиблих героїв Небесної сотні, діти, батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередню участь в антитерористичній операції. Всього буде охоплено 1250 дітей.

Вітаючи учасників свята, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна зазначила: «Українському народу завжди було притаманне дотримання родинних цінностей. Українці з давніх давен славилися міцними сімейними вузами, багатодітністю, духовною єдністю поколінь, повагою до батьків та до жінки-матері, гостинністю. Від сім’ї ми черпаємо життєві сили. Сім’я допомагає нам долати негаразди та додає сил і натхнення. Наша держава приділяє важливу роль розвитку інституту сім’ї».

Організатори свята підготували цікаву музично-розважальну програму з безліччю призів. Відбудеться майстер-клас «Листівка для мами». Окрім того, на дітей чекають спортивні розваги - стрибки на батутах, лазіння по лабіринтах, занурювання у поролоновий басейн, ковзання з гірок та багато інших розваг. І, неодмінно, кожна дитина отримає з нагоди свята подарунок від Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

Долучились до проведення свята: ТОВ НВП «АКВА», ПрАТ «Вінницька смакохарчова фабрика», ТОВ «Рошен-Кондитер».