Сьогодні в завершальну поїздку до дитячого розважального центру «Кідландія» вирушили 50 дітей із Калинівського, Іллінецького, Липовецького, Жмеринського, Тульчинського, Шаргородського, Вінницького районів міста Вінниці. 
На території «Кідландії» відтворено справжнє місто з його магазинами, аптеками, перукарнями, пожежною дільницею, відділенням поліції, детективним агентством, школою творчості та багато іншого. Тут діти змогли відчути себе дорослими, затребуваними і самостійними, а також проявити свої здібності і таланти.
У процесі гри, випробовували на собі різні професії, заробляли кошти - ленди, які в подальшому витрачали на розваги, сувеніри чи іграшки, і в той же час, вчилися правильно приймати фінансові рішення.
Діти побували у справжньому місті, де саме вони були його основою, де маленькі пожежники поспішають на виклик, де поліцейські патрулюють вулиці, а лікарі та медсестри мчать на швидкій. 
Невимушена атмосфера сприяла розкриттю навіть найсором’язливіших та найменших діток, які досить швидко змогли знайти спільну мову та нових друзів.
Ми щасливі, що подарували нашій малечі подорож у чарівну країну, де панують веселощі і справжнє щастя! 
Завершилась серія поїздок до міста професій «Кідландія» для дітей учасників бойових дій та загиблих учасників АТО. Проте, не варто засмучуватись, адже новорічні веселощі продовжуються і наші ідеї невичерпні!!!
Natalia Kviat
Andrey Grachov
Світлана Зозуля
Юлія Ковальчук
Irina Voytenko