Тематична зміна  «Я українець, і я цим пишаюсь»  триватиме з 27 лютого по 19 березня 2019 року. Під час зміни діти ознайомляться із основними аспектами соціокультурного становлення України:-  історичними, науковими, мистецькими,спортивними. Головними подіями зміни будуть: театралізована постанова «Сага про воїнів», вечір - вшанування «Герої не вмирають», урок мужності «Борці за єдність України».

Партнерами зміни виступають Інститут національної пам’яті , Інститут проблем виховання НАПН України, Одеський обласний центр патріотичного виховання та організації дозвілля дітей та молоді.

Програма відпочинку поєднуватиметься із традиційним процесом навчання у школі. Так, у структурі діяльності центру функціонує середня загальноосвітня школа I-III ступенів із сезонним режимом навчання.  Школа працює за п’ятиденним робочим тижнем в одну зміну: з 9.30 до 13.50 години. Тривалість уроків в 1-11-х класах – 35 хвилин, тривалість перерв: 10 хвилин. У 6-11-х класах встановлена однакова кількість навчальних годин на тиждень (по 6 годин на день, всього – 30 годин на тиждень). Мовою навчання в закладі є українська.

Більше інформації на сайті закладу:

http://www.moloda-gvardiya.com.ua/uk/gol-verh