з Вінницького району - 6 дітей, з Гайсинського  - 1 дитина, з Іллінецького – 4, з  Калинівського – 46,  з Тульчинського  - 2, з Хмільницького – 2, з Чечельницького – 2, з Шаргородського - 3  з м. Жмеринка – 1  (усього – 38 осіб). Крім того, для участі у Всеукраїнському форумі юних екологів, що відбудеться під час зміни, направлено 7 учасників - переможців та призерів всеукраїнських конкурсів (за поданням Вінницької обласної станції юних натуралістів).

Головним завданням програми тематичної зміни  «До кришталевих джерел», що відбудеться  з 07 квітня по 27 травня  2019 року, є формування екологічної культури підростаючого покоління. В основі програми зміни – проект «Наша країна – Еко-Україна», який реалізується  в напрямках:  «Екологія-Економіка-Людина», «Моя ЕкоІдеЯ», «Змінимо Україну на краще».  В рамках зміни пройде Всеукраїнський форум юних екологів, учасниками якого стануть переможці міжнародних, всеукраїнських конкурсів еколого-натуралістичного напрямку позашкільної освіти, які  займаються природоохоронною та просвітницькою діяльністю в екологічній сфері .

Партнери зміни  - Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Одеський еколого-натуралістичний центр «Афаліна».

Програма відпочинку поєднуватиметься із традиційним процесом навчання у школі.

Більше інформації на сайті закладу:

http://www.moloda-gvardiya.com.ua/uk/gol-verh