Протягом 21 дня в дитячому центрі оздоровлюватимуться  діти  пільгових категорій з районів та міст обласного значення: з Жмеринського (2 особи), Піщанського (7 осіб), Хмільницького (2 особи), Шаргородського(10 осіб), м. Вінниця (10 осіб),  м. Жмеринка (3 особи) та 4 особи з  інвалідністю, вихованці Піщанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату  – усього 38 осіб.

Зміна присвячена формуванню гуманістичного і толерантного ставлення до дітей та дорослих з особливими потребами, актуалізації знань підлітків щодо Конвенції про права людей з інвалідністю.

 Головні події зміни:

- проект для дітей з особливими потребами «Ми різні, але разом ми сила!»;

- тиждень Європи в Артеку, який буде присвячено європейській інтеграції України, розширення знань про ЄС;

     - акція «Культурне різноманіття в ім’я діалогу та розвитку», спрямована на пошук шляхів розвитку миротворчого руху, припинення військових конфліктів та відновлення миру;

 

- участь артеківців у «Київському балі просто неба».

 

Партнери: Міністерство соціальної політики України, Координаційний центр з надання правової допомоги, Державна служба зайнятості України, Товариство Червоного Хреста України, ДП «Кримський дім», Національна бібліотека України для дітей, Національний музей історії України у Другій світовій війні, Регіональна філія «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця», Громадські організації.

 

Більше  інформації про заклад можна переглянути на офіційному сайті закладу http://artek.ua