Змістовно та конструктивно голова ГО «Інститут Місцевої Демократії «Відкрите суспільство» Світлана Ходакова презентувала результати моніторингу Заходів в частині фахової підготовки кадрів. Обговорені рекомендації від Коаліції.

З пропозицією щодо організації та проведення навчань для радників з гендерних питань військових частин Повітряних Сил Збройних Сил України, які дислокуються на території Вінницької області, та інформування членів сімей військовослужбовців щодо положень, зазначених у резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека», виступила представниця Командування Повітряних Сил Збройних Сил України Ангеліна Кушнір.

За підсумками засідання, для суб’єктів, дотичних до виконання Заходів, сформовано перелік додаткових рекомендацій щодо здійснення подальших  кроків у зазначеному напрямку на місцевому рівні.

Для довідки:

У Вінницькій області оновлено обласний план заходів з реалізації Національного плану дій по виконанню Резолюції РБ ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека». Прийнято розпорядження голови облдержадміністрації від 22.05.2019 № 375 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 08 вересня 2016 року № 647».

До уваги!

Дискримінація за ознакою статі – це порушення прав людини!

Якщо Ви зазнали дискримінації за ознакою статі, можете звернутися за допомогою на «Лінію довіри» з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі                          тел. 0 800 75 04 75 (безкоштовно).