Захід проведено до Міжнародного Дня захисту прав людини за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український Жіночий Фонд» та Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації. Виконавчим партнером виступила громадська організація «Інститут Місцевої Демократії «Відкрите суспільство».

Домінуючий вектор уваги було спрямовано на необхідності формування у жінок, чоловіків та дітей нетерпимості до будь-яких проявів насильства, сексуального зокрема.

 Учасники фестивалю обговорили також питання щодо важливості підтримки жінок чоловіками, розглянули технології оживаючої реальності на захист від насильства та стандарти недискримінаційної реклами.

Фестиваль «INFEST 2019» є унікальним заходом, оскільки впродовж останніх років став міцною комунікативною платформою для фахівців, які працюють у сфері забезпечення рівних можливостей жінок та чоловіків в області.

 

Звертаємо увагу!

У Вінницькій області функціонує «Лінія довіри» з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, за якою безкоштовно можна отримати інформаційно-консультативні послуги. У разі необхідності, телефонуйте - 0 800 75 04 75.