У святі взяли участь діти з усіх районів та міст області (всього 1200 дітей) з числа дітей пільгових категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, діти військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов`язків, діти із малозабезпечених і багатодітних сімей, діти загиблих героїв Небесної сотні, діти вимушено переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, діти, батьки яких загинули, постраждали в АТО, ООС чи беруть безпосередню участь в операції об'єднаних сил.

Усім дітям були вручені солодкі подарунки, книгу від голови обласної державної адміністрації та голови обласної Ради. Також, діти отримали сувенірний магніт, закладку «Твої правила безпеки»  та імбирне печиво.

Департамент соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації забезпечив роботу новорічної фотозони «Святий Миколай запрошує…» (2 поверх), де усі бажаючі поринули у новорічну атмосферу, цікаву розважальну анімаційну програму з казковими героями та зробили на згадку декілька фотознімків. Діти подарували Святому Миколаю вірші, пісні, танці та отримали від нього чарівні новорічні подарунки.

Крім того, за співпраці з Вінницькою міською радою після вистави маленькі учасники заходу відвідали Новорічну резиденцію на майдані Незалежності та Новорічну пошту на Європейській площі.