Проект «Відкривай Україну» реалізовується за підтримки та в партнерстві з Міністерством освіти і науки України (лист №1/9-45 від 27.01.2020) та Міністерством культури, молоді та спорту України (лист 9305/3.2 від 26.12.2019). До проекту долучилися десятки партнерських організацій та небайдужих бізнесів Проект «Відкривай Україну» є унікальною загальноукраїнською платформою, масштабованою на учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти в містах, містечках і селищах усіх регіонів України.

На цьому етапі продовжується реєстрація учасників проекту, яка триватиме до 20 лютого. На сьогодні вже зареєстровано понад 5 тисяч учасників із майже тисячі шкіл і ліцеїв. Найактивнішими є школярі з Донецької, Харківської, Київської, Дніпропетровської та Херсонської областей. Прийміть нашу вдячність за висвітлення інформації про проект «Відкривай Україну» на офіційному сайті Вашої установи, за оперативне інформування про проект обласних і районних підрозділів освіти, підрозділів і закладів культури, молоді та спорту, за поширення інформації серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Продовжуючи активну інформаційну кампанію стосовно проекту «Відкривай Україну», просимо оновити інформацію про проект на сайті, а також направити офіційними каналами електронну афішу проекту до підпорядкованих підрозділів, до закладів середньої та позашкільної освіти, до регіональних ЗМІ, викласти таку інформацію через освітні та/або батьківські форуми в соціальних мережах. Будемо вдячні за розміщення цієї афіші на дошках об’яв у школах.

Ваша допомога неоціненна й стане запорукою втілення дітьми їх ідей та задумів, участі  підлітків у рушійних  змінах школи та громади, допоможе школярам  долучитися до участі в цікавій гейміфікованій освітній пригоді, набуваючи нових знань і навичок.

 

З повагою

Денис Блощинський

голова правління БО «БФ «ФСІ «З країни в Україну»

 

Інформація про проект «Відкривай Україну»: https://www.vidkruvai.com.ua/

Реєстрація до 20 лютого

Освітній проект «Відкривай Україну»: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Світлана Євтушенко, GR-менеджер

096 89 10 160

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.