Головне  завданням  зміни, що триватиме з 20 лютого по 11 березня 2020 року, - формування у дітей основи знань про права і свободи людини у суспільстві. Програма зміни спрямована на розвиток у вихованців правової культури, усвідомлення змісту та суті прав людини, їх моральної зумовленості, взаємозв’язку з етичними, політичними та культурними нормами суспільства. Протягом зміни в дитячому центрі працюватиме  кінолекторій «Декларація про права людини: історія і сучасність», відбудуться  зустрічі з працівниками правоохоронних та правозахисних органів, ток-шоу «Біла ворона», освітньо виховний захід «Правосвідомість і духовність – основи людяності», тиждень цікавих уроків у школі «Ми пізнаємо світ», фотокрос «У світі рівних можливостей». Діти візьмуть участь у дебатному турнірі, QR-квесті «Я і мої права».

Відзначатимуться визначні та святкові дати календаря 2020 року:  20 лютого - День Героїв Небесної Сотні; День соціальної справедливості; - 21 лютого - Міжнародний день рідної мови; - 1 березня - Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення

В закладі організовано навчання  у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, яка працює за триместровою системою, за п’ятиденним робочим тижнем, в одну зміну: з 9.30 год. до 13.50 год. Тривалість уроків в 1-11-х класах – 35 хвилин, тривалість перерв: 10 хвилин.

 

Більше інформації на сайті закладу:

http://www.moloda-gvardiya.com.ua/uk/gol-verh