Триденний захід в комбінованому форматі он-лайн та оффлайн. Відповідно до карантинних обмежень помаранчевої зони, учасники працювали в 5 залах по 20 осіб. Тобто, одна частина програми була он-лайн (веб-семінари, онлайн- конференції з експертами, kahoot), а інша в форматі нетворкінгу та практичної роботи в комітетах.

27 жовтня все розпочалось зі звіту Студентської ради Вінниччини за 2019/2020 рр., який презентувала Анна Оцвера — Голова Студентської ради Вінниччини ІІІ каденції, що включав презентацію роботи профільних комітетів, а також презентацію Стратегії Консультативно-дорадчого органу з чітким баченням перспективних напрямків розвитку Студентської ради Вінниччини.. Спільно з модераторами, делегати зіграли у «Форум-театр», де в інтерактивному форматі змоделювали актуальні проблеми студентів та запропонували варіанти їх вирішення.

Після обіду, на команд очікувало обговорення стратегії та низка онлайн-лекцій про написання проєктів та кошторисів, а також знайомство з Європейськими молодіжними цілями.

Для кандидатів на керівні посади органу була сформована дещо інша програма, націлена на підвищення навику ораторського мистецтва, дебатування та самопрезентації. Всього 14 осіб презентували свої кандидатури. І після напружених дебатів було обрано склад Президії IV каденції Студентської ради Вінниччини:

          Голова Студентської ради Вінниччини — Юнова Юлія, студентка Вінницький торговельно-економічний інститут КНЕУ;

          Заступник голови Студентської ради Вінниччини — Ненчинська Тетяна, студентка Комунального закладу вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж»;

          Секретар — Дронов Федір, студент Вінницького національно-технічного університету;

          Прес-секретар — Гладун Софія, студентка Вінницький фаховий коледж економіки та підприємництва ЗУНУ;

          Голова освітньо-правового комітету — Муц Матвій, студент Донецького національного університету імені Василя Стуса;

          Голова комітету з соціальних питань — Жебровський Вадим, студент Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського;

          Голова культурно-масового комітету — Лиманюк Катерина, студентка Іллінецького державного аграрного коледжу;

          Голова міжнародного комітету — Лапчевська Катерина, студентка Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Відповідно до Стратегії Студентської ради Вінниччини, делегати напрацювали проєкти, що увійдуть в календарний план Студентської ради Вінниччини на 2020-2021рр.

           Оновлений склад Президії з початком діяльності привітала Наталя Заболотна - Перший заступник Голови обласної державної адміністрації. Познайомившись, Наталя Михайлівна висловила своє бачення розвитку Студентської ради Вінниччини та змотивувала до плідної роботи.