На порядок денний винесли питання «Жінки, мир, безпека». Спільно працювали над розробкою завдань та заходів для включення їх до обласного плану.
Домінуючий вектор уваги спрямували на врахування у місцевому плані дій принципу забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.
Цікавим та корисним для учасників/ць заходу стало ознайомлення з методологією ненасильницького спілкування. Також під час фестивалю розглянули та обговорили виклики, спричинені пандемією COVID-19.
Фестиваль «INFEST» став міцною комунікативною платформою для обговорення порядку денного «Жінки, мир, безпека», напрацювання проекту локального плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 в області.
Захід проведено Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації спільно з громадською спілкою «Інститут Місцевої Демократії «Відкрите суспільство».
!!!Звертаємо увагу!!!
У Вінницькій області функціонує «Лінія довіри» з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, за якою безкоштовно можна отримати інформаційно-консультативні послуги. У разі необхідності, телефонуйте 0 800 75 04 75.