Привітати малечу зі святом прибули перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко та голова обласної Ради Анатолій Олійник.
«Сьогодні розпочато чудову акцію, на яку запрошено дітей з усієї області. Впевнений, що кожна дитина отримає задоволення від сьогоднішнього свята, адже на Вінниччині є такий чудовий зоопарк, де представлено безліч різноманітних тварин. Сподіваюсь, що всі гості, які прибули сьогодні сюди до зоопарку відчують ту турботу і любов, з якою організовано цей захід. Переконаний, що зі сторони влади буде зроблено все можливе, аби всі діти мали змогу повноцінно навчатись та гарно відпочивати. Прийміть найщиріші вітання зі святом та побажання мирного неба, здоров’я, успіхів та неповторних веселих літніх канікул», - привітав дітлахів Андрій Гижко.
Також, слова вітання висловив голова обласної Ради Анатолій Олійник.
«Щиро радий вітати всіх присутніх в Подільському зоопарку! Сьогодні, в День захисту дітей, хочу привітати всіх зі святом, побажати гарних літніх канікул і чудових емоцій від сьогоднішнього заходу. Від себе особисто та від всього депутатського корпусу обласної Ради вітаю всіх дітей та їх батьків зі святом, здоров’я та успіхів!», - привітав гостей Анатолій Олійник.
До участі у святі запрошені діти з кожного району та міста обласного значення у складі 30 осіб, з числа тих, хто потребує особливої уваги та підтримки. Всього відвідають свято 1200 дітей.
Організатори заходу окрім знайомства з мешканцями Подільського зоопарку підготували цікаву розважальну програму із залученням аніматорів, ляльками-велетнями та безліччю призів і подарунків.
З нагоди свята кожна дитина отримає подарунки від обласної державної адміністрації та обласної Ради. А саме цікаву пізнавальну енциклопедію з привітанням, інформаційну закладку для книг та солодкі подарунки на згадку про відвідини Подільського зоопарку.
Після завершення святкувань діти відправилися додому сповнені гарного настрою, переповнені враженнями та емоціями від свята та відвідин зоопарку.