Привітали дітей зі святом голова постійної комісії обласної Ради з питань освіти, культури, сім`ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Людмила Станіславенко та директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна.
На обласне свято приїхали діти з Чечельницького, Шаргородського, Ямпільського, Погребищенського, Вінницького, Піщанського районів, міста Ладижин, Могилів-Подільський та міста Вінниця у складі 30 осіб, а також 210 дітей запрошених з числа тих, хто потребує особливої уваги та підтримки. Всього відвідало свято 480 дітей.
Організатори заходу окрім знайомства з мешканцями Подільського зоопарку підготували цікаву розважальну програму із залученням аніматорів, ляльками-велетнями та безліччю призів і подарунків.
З нагоди свята кожна дитина отримала подарунки від обласної державної адміністрації та обласної Ради, а саме цікаву пізнавальну енциклопедію з привітанням, інформаційну закладку для книги та солодкі подарунки на згадку про відвідини Подільського зоопарку.
Після завершення святкувань діти відправилися додому сповнені гарного настрою, переповнені враженнями та емоціями від свята та відвідин зоопарку.