Перший день пройшов у дружній атмосфері: учасники знайомились, ділились досвідом проведення заходів у своїх містах та селищах. На відкритті директор Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДАНаталья Заболотная привітала всіх з початком фестивалю та пообіцяла, що найактивніші учасники отримають можливість побувати на традиційному Обласному молодіжному табір-форумі "Молодь Вінниччини - інвестиція в майбутнє".
Другий день фестивалю став надзвичайно насиченим фізичними навантаженнями та емоціями. Команди змагались між собою на різних локаціях, показуючи всі свої уміння, силу та витримку. У перерві між змаганнями на учасників чекав виступ спеціально запрошених гостей - команди черлідерів, та майстер-клас від дівчат, в якому кожен міг спробувати свої сили. Завершився цей насичений день невеликим нічним квестом для учасників.
Показати, яка з команд є найбільш інтелектуально розвиненою, змогла інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?", яка проходила в останній день фестивалю.
За підсумками трьох днів найкращими було визначено такі команди: 1 місце - Могилів-Подільський район; 2 місце - Гайсинський район; 3 місце - Чернівецький район.
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!! Міцного здоров'я вам, натхнення та до зустрічі на Обласному форумі "Молодь Вінниччини - інвестиція в майбутнє"!