В рамках реалізації проекту, по всій області понад 800 учнів 33-х навчальних закладів 6 міст обласного значення та 27 районів Вінницької області  протягом квітня-травня 2017 року мали змогу підвищити свій «фінансовий IQ».

Метою тренінгу-гри було підвищення фінансового IQ, учасники гри також вчилися цікаво опановувати знання і нестандартно мислити. Одна така гра проводилась впродовж 2-4 годин, кількість дітей була обмежена 24 учнями, з них формували 4 команди по 6 учасників.

«Упродовж усього тренінгу ми намагалися сформувати у його учасників правильне ставлення до грошей, навчити їх правильно планувати сімейний бюджет, розвивати у них лідерські навички та уміння працювати в команді, закріпити отриманні знання на практиці та виховати у них людяність та чемність. Тобто таку форму взаємовідносин між людьми, яка полягає у виявленні уваги, доброзичливості, що було пріоритетним завданням проекту», – розповідає керівник проекту Олександр Кожуховський.

«Фінансова обізнаність – корисна для розвитку як конкретної людини, так і для держави в цілому»,  –  зазначив представник Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Максим Студілко.