Діти – наша радість і гордість, майбутнє для нашої держави і для усього світу.
І в турботі про дітей, у створенні умов для їх гармонійного розвитку ми бачимо завдання не тільки родини, але й суспільства і країни.
Дитинство – прекрасний період у житті, який залишає у душі кожного приємні спогади та віру в те, що всі мрії збуваються✨
Сьогодні діти пільгових категорій Вінниччини взяли участь у захоплюючій подорожі Подільським зоопарком: різноманітна кількість тварин та птахів, дитячі майданчики та розважальна анімаційна програма, організована обласною державною адміністрацією для хлопчиків і дівчаток Вінниччини. Гарні враження, приємні несподіванки та чудові подарунки отримали наші юні друзі.
Протягом трьох днів учасниками свята стануть 1250 дітей з усіх територіальних громад області, серед яких діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, діти військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, які загинули під час виконання службових обов’язків, діти із малозабезпечених, багатодітних сімей, діти загиблих героїв Небесної сотні, дітей вимушено переміщених осіб із АР Крим, Донецької та Луганської областей, дітей, батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередню участь в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил.
На кожного з них чекає цікава захоплююча програма «Дитинство – країна мрій!»: екскурсія Подільським зоопарком, анімаційна програма, а також відвідування парку динозаврів та подарунки.