Сьогодні, 22 січня, за участю керівництва області та міста відбулось покладання квітів до Меморіалу Слави та пам’ятного знаку «Небесній сотні та Героям АТО» з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Саме цього дня, 100 років тому, було проголошено Акт Злуки – акт про об’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину незалежну державу.

Під час урочистого заходу вихованці Зразкового танцювального колективу народного танцю «Квіти Поділля» представили хореографічну композицію «Заспіваймо пісню за Україну».

У покладанні квітів з нагоди державного свята взяли участь керівники області та міста, працівники структурних підрозділів облдержадміністрації, учасники бойових дій на Сході України, військовослужбовці, представники  громадських організацій, духовенство, жителі та гості міста, представники засобів масової інформації регіону.

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв України, воїнів, борців, патріотів – усіх тих, хто ціною власного життя здобував право прийдешніх поколінь на свободу та цілісність нашої держави.  

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92