На запрошення Громадської організації «Молодіжне об’єднання «Студентське Братство Вінниччини» представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА взяли участь у заході «Media`n`GO»: Прес-конференція від «А» до «Я», що відбувся 17 лютого 2019 року у Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат».

Заступник начальника управління-начальник відділу зв’язків зі ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Лісунова детально проінформувала учасникам заходу про особливості співпраці місцевих органів виконавчої влади із представниками засобів масової інформації.  «Одне з головних завдань нашого структурного підрозділу – висвітлення діяльності органів виконавчої влади області. Аби донести до відома мешканцям Вінниччини правдиву актуальну і важливу інформацію, за сприяння Департаменту  постійно організовуються прес-конференції, брифінги, прес-тури, теле- та радіо ефіри. Завдання Департаменту вчасно реагувати на ті інформаційні виклики, які з’являються і сприяти їх роз’ясненню через засоби масової інформації , так би мовити, з перших вуст».

Також Світлана Лісунова розповіла про те, як  необхідно організовувати прес-конференції, аби зацікавити журналістську спільноту, які особливості у підготовці матеріалу для прес-анонсу та прес-релізу, а також надала відповідь на хвилюючі питання учасників заходу.

На завершення зустрічі Світлана Лісунова запросила до співпраці, а також запропонувала переглянути підсумковий фільм «Вінниччина 2018: є що сказати».

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92