Сьогодні, 26 червня, в обласному молодіжному центрі «Квадрат» відбувся заключний семінар-тренінг на тему: «Підготовка спікера до виступу, інтерв’ю з медіа».

Учасниками тренінгу стали керівники відділів з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  районних державних адміністрацій, міських рад міст обласного значення та представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, відповідальні за роботу зі ЗМІ та комунікацій з громадськістю. Захід проведено з метою підвищення фахового рівня підготовки працівників органів місцевого самоврядування, районних державних адміністрацій.

Основним тренером виступила експерт з питань зовнішніх комунікацій Олена Лобова. Під час семінару присутні ознайомилися з особливостями інсайтів для журналістів, а також дізналися про побудову формулювань та акцентування ключових повідомлень у будь-якій формі виступу.

Справжнім відкриттям для учасників тренінгу стали правила відповідей на питання журналістів, управління складними ситуаціями з представниками засобів масової інформації.

Під час заходу значна увага була приділена основам ораторського мистецтва: мовним інтонаціям, акцентам, паузам, міміці, жестам і рухам. Присутні також дізналися про те як впоратися з хвилюванням та відпрацювати практику інтерв’ю на камеру.

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92