Даний проект реалізовується за підтримки обласної державної адміністрації та співфінансується коштами обласного бюджету.

«Вінницький КВН – наш незмінний партнер, а їх проект - протягом багатьох років залишається ковтком свіжого повітря для нашого улюбленого міста», – зазначила директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк відкриваючи прес-конференцію.

Нагадаємо, що проведення МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно щороку відбувається у рамках святкування Дня міста Вінниці.

«Я переконаний, що «ХІ МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно» на Вінниччині, як і попередні фестивалі, сприятиме духовному самовдосконаленню молоді, створенню позитивної атмосфери у суспільстві, спілкування і налагодження зв’язків між молоддю, виявлення молоді з творчим потенціалом, відбір та пропаганда кращих зразків народної кінотворчості», – відзначив керівник проекту Євген Майданик.

Відкриття фестивалю та показ робіт відбудеться 22 серпня на площі біля міського Палацу мистецтв. З 28 серпня розпочнеться показ короткометражек на каналах ВІНТЕРА та ВІТА, а також у кінотеатрі ім. М. Коцюбинського та на офіційному веб-сайті фестивалю (www.vinnician.org). Святкування Дня міста Вінниці 8 вересня розпочнеться з Церемонії нагородження в рамках «ХІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно», під час якої будуть показані кращі роботи фестивалю, а переможці нагородженні «Золотим летючим слоном».

За словами Євгена Майданика, цьогорічний фестиваль буде містити у собі нову «суто вінницьку» номінацію – шведінг (конкурс кінорімейків), у якій учасники за допомогою сцен з відомих фільмів повинні будуть виказати свою любов до рідного міста.

Нагадаємо, що Обласна молодіжна громадська організація «Вінницький КВН» стала однією з 14 переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92