Ініціатором заходу виступила громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО».

«Йосафатова долина – це одна з християнських святинь на Поділлі, відома своєю оздоровлюючою енергетикою та цілющою водою. Сьогодні ми просимо здоров’я та сил для усіх тих, хто перебуває у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, а також хочемо вшанувати пам'ять усіх тих бійців, які загинули, виконуючи свій військовий обов’язок, відстоюючи суверенітет та незалежність нашої держави», – зазначив голова громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

За традицією, учасники спілки несли спільний прапор, до якого вшито прапори всіх бойових підрозділів та волонтерських організацій, які беруть участь у антитерористичній операції на Сході України.

Відзначимо, що діяльність громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» спрямована на співпрацю з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування з метою забезпечення прав та законних інтересів атовців Вінниччини, а також надання допомоги військовим підрозділам, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92