Інформаційна карта
внесення суб’єктів видавничої справи до Державного реєстру видавців, виготівників і
розповсюджувачів видавничої продукції


1. Суб’єкт надання послуги: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, місто Вінниця, вул.. Театральна, 14, режим роботи з 9.00 до 18.00, телефон 53-18-06, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
2. Перелік документів, що подаються заявником для внесення до Державного реєстру видавців, виготівників і розповсюджувачів продукції:
1) Заява;
2) Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної або фізичної особи – підприємця;
3) Статус юридичної особи;
4) Оригінал платіжного документу про сплату реєстраційного збору.
3. Платність: на платній основі в розмірі 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
4. Строк надання: протягом 5 днів з дня оплати.
5. Результат послуги: видача свідоцтва про внесення суб’єкта до видавничої справи до Державного реєстру видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції.
6. Способи отримання відповіді: письмове або телефонне повідомлення.
7. Акти законодавства: Закон України «Про видавничу діяльність» та Постанова Кабінету Міністрів України від 28 вересня 1998 року № 1540 «Про Державний реєстр видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції».

*Послуга надається відповідно до Закону України «Про видавничу діяльність та Постанови Кабінету Міністрів України від 28 вересня 1998 року № 1540 «Про Державний реєстр видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції».