Під час засідання учасники обирали керівника, який би зумів належним чином організувати роботу госпітальної ради.

За результатами голосування перемогу здобула Галина Якубович – заступниця міського голови Вінницької міської ради. Саме вона керуватиме і організовуватиме роботу госпітальної ради надалі.

На засіданні також були присутні заступник голови облдержадміністрації Ігор Івасюк, голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я Ярослав Хребтій, директорка Департаменту охорони здоров’я Людмила Грабович та її заступниця і куратор Північного округу Олена Житанська.

Північний госпітальний округ досить великий за кількістю населення, а це майже 900 тисяч. Центр округу розташований у Вінниці, оскільки тут зосереджені основні закладимедичної допомоги. А саме -  Центр матері та дитини, лікарня швидкої медичної допомоги, кардіоцентр та потужна лікарня №1 та інші.

Очільниця госпітальної ради сподівається, що завдяки злагодженій співпраці колег, вдасться успішно виконувати усі поставлені завдання.А робота буде плідною та результативною.

-В нашу госпітальну раду входять різні фахівці  - юристи, економісти, досвідчені медики, депутати. Працюючи в галузі охорони здоров’я, ми перш за все маємо думати про медичні послуги, які повинні бути якісними і доступними для кожного мешканця Північного госпітального округу, - зазначила Галина Якубович.