З доповідями виступали кандидат медичних наук, обласний спеціаліст відповідальний за проведення організаційно-методичної роботи за фахом «Акушерство та гінекологія» Інна Кукуруза, завідуюча Центру планування сім’ї, репродукції людини і медико-генетичного консультування обласного перинатального центру обласної клінічної лікарні ім.М.І.Пирогова Тетяна Постоловська, кандидат медичних наук,  провідний науковий співробітник відділення планування сім’ї Інституту педіатрії, акушерства і гінекології, НАМН України Валентина Кондратюк, професор, доктор медичних наук, завідувач кафедри ендокринології ВНМУ ім.М.І.Пирогова Марина Власенко, аспірант кафедри акушерства та гінекології №2 ВНМУ ім.М.І.Пирогова Андрій Вознюк.

   На заході обговорювались наступні теми: «Ехографічний моніторинг вагітності високого перинетального ризику», «Оптимізація тактики діагностики та лікування патології шийки матки, вульви та піхви обумовлених вірусом папіломи людини», «Йодопрофілактика під час вагітності та грудного вигодовування». Присутнім презентували матеріали конгресу Європейської Ради та Коледжу Акушерства та гінекології (EBCOG), що проходив нещодавно у Франції. Також увага лікарів була зосереджена на юридичні аспекти в практиці акушер-гінеколога.

   Учасники конференції уважно слухали та занотовували актуальну інформацію, отримували відповіді на свої запитання, ділилися досвідом.

Прес-служба ДОЗ ОДА