- Разом з членами госпітальної ради ми хочемо познайомитися з роботою усіх лікувальних закладів округу, оцінити їх матеріально-технічну базу, кадрове забезпечення,  щоб підготувати детальний план розвитку  цих медичних установ. Ми маємо на меті знаходити спільні рішення як з громадою округу, так і з органами влади. Наша робота буде націленою на пацієнта, - наголосила Олена Краківська.

 Щодо складу госпітальної ради, то серед 16 її членів є головні лікарі та заступники головних лікарів, фінансисти, депутати, науковці та керівники об’єднаних громад. До речі, заступником голови госпітальної ради обрали голову постійної комісії обласної Ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення  Ярослава Хребтія.

 Куратором округу є начальник управління лікувально-профілактичної допомоги населенню обласного Департаменту охорони здоров’я, Ольга Задорожна

 Засідання госпітальної ради відбулося за участі заступника голови Вінницької ОДА Ігоря Івасюка. Під час заходу, директор ДОЗ Людмила Грабович запропонувала розпочати ознайомлення з лікувальними установами округу і завершити якнайщвидше.

Прес-служба ДОЗ ОДА