Відзначили також учасниць відбіркового етапу обласного конкурсу «Краща медична сестра-2018», який днями відбувся у закладі.

Нагадаємо, що першість під час виконання тестових завдань здобула медична сестра консультативної поліклініки Ольга Пасєка. Саме вона буде представляти заклад на обласному конкурсі влітку.

Молоді фахівці, які лише почали свою нелегку, але благородну справу,   сьогодні складали присягу середнього медпрацівника. Вони пообіцяли виконувати клятву Гіппократа та не зраджувати своєму призначенню.

-Робота медсестри вимагає не тільки глибоких медичних знань і великих практичних навичок, але і душевної теплоти, людяності. Адже крім лікарських препаратів хворому допомагають і полегшують його страждання людське співчуття, підтримка, а іноді і просто добра посмішка. Тому в цій професії не буває випадкових людей,  - наголосив під час урочистостей головний лікар ВОСКДРЗН  - Василь Даценко.

Про діяльність Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця  та його роль у житті цілого світу розповіла головна медична сестра Диспансеру Галина Потапенко. Чергову річницю з дня створення Організації ЧХ громадськість відзначала восьмого травня. Галина Потапенко додає, що діяльність Товариства нерозривно пов'язана із медсестринством, адже побудована на принципах гуманізму. А це означає, що  співробітники та волонтери Червоного  Хреста, так само як медичні сестри,  завжди поруч, готові прийти на допомогу в найгарячіших точках планети та нашої країни.

 

Прес-служба ДОЗ ОДА