Чудотворець приходить до кожного маленького жителя нашої країни. Не оминув він увагою і вихованців  Вінницького спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки. Зустрічали Миколая піснями, танцями,  іграми,  віршами та різноманітними забавами.

Відкрила зустріч Надія Андрієвська – головний лікар закладу. Вона привітала гостей та подякувала усім, хто приєднався до дійства.

На святі також побували представники  обласного та міського департаменту охорони здоров`я, студенти медичного коледжу та університету.

Дітлахам Святий Миколай приніс смачні дарунки та цікаві іграшки. Маленькі вихованці співали пісень, танцювали, розповідали віршики. А ще просили у Чудотворця найголовніше – подарувати їм люблячу родину.

-У День Святого Миколая ми всі стаємо трішечки дітьми: очікуємо подарунків, віримо в чудо, прагнемо добра, любові, щирості. Шановні дорослі, пам’ятаймо, що кожен з нас є своєрідним помічником Миколая. Тож обов’язково потрібно ділитися  своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з дітьми, допомогти  їм відчути радість свята, - звернулась до гостей очільниця закладу.