З доповідями виступили головний лікар диспансеру Василь Даценко, заступник головного лікаря з медичної частини Світлана Голодюк, заступник головного лікаря зі спортивної медицини Тетяна Корзун, заступник головного лікаря з громадського здоров’я Тамара Васильчук, завідувач консультатичної поліклініки Дмитро Буткалюк, завідувач кафедри внутрішньої медицини ВНМУ ім. Пирогова Вадим Жебель.

Як зазначив головний лікар закладу Василь Даценко, планується провести комп’ютеризацію робочих місць. Зокрема буде впроваджуватись медична інформаційна система Доктор Елікс. Також у пріоритетних завданнях на поточний рік - завершення встановлення протипожежної системи, створення лабораторії функціональних досліджень в спорті високих досягнень, а також реконструкція та утеплення головного корпусу. 

За результатами роботи в 2018 році кожне відділення отримало нагороди. Зокрема медична комісія ВОСКРЗН визначила кращим підрозділом диспансеру консультативну поліклініку та Центр здоров’я.

За стабільність в роботі отримали кубки - клініко-діагностична лабораторія, відділення променевої діагностики, Центр спортивної медицини та ЛФК. Не залишились без уваги стаціонарні відділення: неврологічне та терапевтичне.

Кращими серед служб визнано відділення відновного лікування та кабінет функціональної діагностики. Серед кабінетів - кардіологічний, гінекологічний.

Найкращими допоміжними службами диспансеру визнано бухгалтерію та інформаційно-аналітичний відділ медичної статистики.

А за організацію роботи в охороні праці отримали нагородження відділення відновного лікування, господарсько-обслуговуюча частина та хірургічне відділення. Також нагороду отримала аптека.

Подякувавши колективу за плідну роботу, Василь Даценко побажав усім здоров’я, сил, наснаги та нових досягнень.