Слухали доповіді колег фахівці ДОЗ на чолі із заступником директора – Надією Марусяк.

Цього разу про свою діяльність звітувало керівництво Вінницької обласної наукової медичної бібліотеки, Липовецької обласної лікарні відновного лікування, авторемонтної бази закладів охорони здоров'я, Заболотненського дитячого психоневрологічного  санаторію.

Фахівці Департаменту  проаналізували  перелік заходів щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази медзакладів. Традиційно кожен керівник презентував подальший розвиток своєї установи.

Медична наукова бібліотека, за словами директорки Галини Берладін, планує вдосконалити електронну систему каталогів для швидкого і зручного користування книжковим фондом закладу.

Заболотненський  дитячий психоневрологічний  санаторій невдовзі поповниться  апаратурою для кабінету ЛФК.

У планах  авторемонтної бази придбати обладнання для діагностики та ремонту авто медичного призначення.

Відкрити кабінет психонейромоторної реабілітації, покращити доступність до медичної допомоги людям з інвалідністю  - такі заходи будуть проведені у 2019 у Липовецькій лікарні планового лікування.

Підбиваючи підсумки засідання, заступник директора ДОЗ Надія Марусяк наголосила, що перевірені лікарні надають належну допомогу хворим. У медичних закладах відбувається закупівля нового обладнання та виконуються ремонтні роботи у відділеннях. Лікарні майже повністю забезпечені комп’ютерами та Інтернет-зв’язком.