В них взяли участьголова облдержадміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник міського голови Галина Якубович.

-Сьогодні надзвичайно великий день для українського народу. День Перемоги – це свято сильних духом, котрі у дуже непростий час змогли порозумітися, об’єднатися, піднятися на боротьбу та здолати нацизм, тим самим подарувавши нащадкам майбутнє. Це приклад для підростаючого покоління та усіх нас. Ми повинні бути сильними: як у військовому плані, так і в моральному для того, щоб наша країна процвітала. Міцного здоров’я, сил, наснаги та довгих років життя Вам, дорогі наші ветерани Другої світової війни, – зазначив у вітальномуВалерій Коровій.

-Хочу подякувати ветеранам за їх терпіння, мужність, відвагу. Український воїн завжди вирізнявся цими рисами. І сьогодні їх демонструють наші військовослужбовці у зоні проведення операції Об’єднаних сил на сході України, – відзначив голова обласної РадиАнатолій Олійник.

З нагоди 74-ї річниці перемоги у Другій світовій війні, керівництвом подаровано обласному клінічному госпіталю ветеранів війни грошові сертифікати на загальну суму більше, ніж 3,2 млн. грн, а також сертифікат на придбання сучасного комп’ютерного комплексу.

-Завдяки постійній підтримці влади ми маємо найсучасніше медичне обладнання та комфортні умови перебування, а наш медичний заклад справедливо вважається одним з кращих в Україні за рівнем обслуговування. Вітаю усіх з Днем Перемоги. Це свято, що об’єднує всіх і кожного у вірі, духовності та повазі, – зазначив головний лікар Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни Валерій Бабійчук.

Керівники області подякували ветеранам Другої світової війни, а також учасникам антитерористичної операції на сході України та операції Об’єднаних сил, які проходять курс лікування у госпіталі, за їх мужність та відвагу, силу духу та вірність своєму народу.