Саме про такі захворювання йшла мова під час науково-практичної конференції: «Актуальні питання дитячих інфекційних хвороб».

Участь у заході взяли лікарі-педіатри, лікарі загальної практики сімейної медицини, лікарі-інфекціоністи, лікарі вузьких спеціальностей.

Відкрила науково-практичний захід Тетяна Бондаренко - начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню  Департаменту охорони здоров’я ОДА. Вона зазначила, що збереження і зміцнення здоров’я дітей – один із пріоритетних напрямків діяльності медицини області. Фахівець додала, що дитячі інфекційні хвороби важливо не лише лікувати, але й профілактувати.

 Під час конференції присутні отримали змогу почути доповіді від провідних вітчизняних фахівців-педіатрів зі Львова та Києва,  а також спеціалістів медичного університету імені М.І. Пирогова.

Організатори впевнені, що завдяки подібним конференціям, проблеми педіатрії та дитячих захворювань  вирішуватимуться якісніше .Адже на основі досвіду наукових досягнень своїх колег, наші лікарі зуміють надати необхідну допомогу маленькому пацієнту.

 

29.03.2017 Прес-служба ДОЗ ОДА