В конкурсі взяли участь 11 учасників, які представляли всі відділення закладу.

         В теплий сонячний весняний день така ж атмосфера панувала в залі під час проведення конкурсу. Помітно хвилювались учасники, адже вони вже кращі у своїх відділеннях, пройшли серйозний відбір і в конкурентній боротьбі вибороли право представляти свій структурний підрозділ. Активно підбадьорювали своїх учасників і групи підтримки з кожного відділення.

         Привітання учасникам конкурсу прозвучали від адміністрації закладу  та профспілкового комітету.         

         Після невеликої розминки, учасники взялись до найсерйознішої частини – підготовки відповідей на 100 тестів, які були запропоновані організаторами і включали в себе, як теоретичні питання так і знання протоколів сестринського догляду, практичних навичок.

         Поки жюрі перевіряло роботи учасників, за сприяння профспілкового комітету було організовано відпочинок для конкурсантів з усілякими смаколиками,  запашною кавою та чаєм.

         За підсумками конкурсу перемогу розділили 2 учасниці – Іщенко Тетяна Олександрівна – медична сестра відділення анестезіології та інтенсивної терапії та Крайнюк Маргарита Олександрівна – медична сестра відділення легеневого туберкульозу для дорослих № 5. Заслужено 2 місце дісталось Щецяк Тетяні Іванівні – медичній сестрі легенево-хірургічного відділення,  3 місце посіла  – Панько Людмила Леонідівна – медична сестра відділення легеневого туберкульозу для дітей.

         Присутні оплесками привітали переможців та всіх учасників конкурсу та побажали переможцям активної участі та перемоги в обласному конкурсі на «Кращу медичну сестру».

         Крім того всі учасники конкурсу отримали квіти, теплі посмішки, позитивні емоції та гарний настрій.

 

22.05.2017

Прес-служба ДОЗ ОДА