Щорічна традиція відзначати свято дитинства у Вінницькій обласній дитячій лікарні не порушується, тому медперсонал та батьки роблять усе можливе, аби дітлахам було комфортно і весело.

Цього разу на урочистості завітав голова Вінницької обласної ради Олійник Анатолій Дмитрович, перший заступник голови обласної державної адміністрації Гижко Андрій Петрович, заступник директора Департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА Марусяк Надія Дмитрівна, начальник управління спільної конумальної власності Вінницької обласної ради Федоришин Василь Семенович та Тетяна Бондаренко - начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню. Гості привітали малечу, батьків та лікарів зі святом і висловили сподівання, що така гарна традиція продовжуватиметься ще довгі роки.

«Ми зробимо все, щоб покращити якість надання медичнї допомоги нашим діткам. В гарних стінах – гарно лікуватись. В дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, пишалися своєю родиною і рідним краєм. Тільки позитивних емоцій, гарних посмішок і мирного неба»  – побажав присутнім Андрій Петрович Гижко.

«У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав мають стати одним з найголовніших наших обов'язків» - зазначила Надія Дмитрівна Марусяк.

«Дуже шкода, що ви повинні зустрічати свято в стінах лікарні, але я сподіваюсь, що воно пройде у гарному настрої»- звернувся до малечі Федоришин Семен Васильвич.

Далі, малечу та батьків радували учні Вінницької дитячої школи мистецтв, вихованці Вінницького міського палацу дітей та юнацтва. Також на маленьких відвідувачів лікарні очікували цікаві майстер-класи та конкурси.
Організатори сподіваються, що свято допоможе дорослим зрозуміти проблеми дітлахів, а малечі принесе бажане та швидке одужання.

 

31.01.06

 Прес – служба ДОЗ ОДА