Обласна лікарня знаходиться на території мальовничого парку-пам'ятки «Печера», садиба графа Потоцького, зі спуском до скелястих берегів річки Південний Буг. Широка паркова зона, хвилясті маршрути Скандинавської ходи та свіже повітря дозволяють пацієнтам швидше відновити втрачені функції опорно-рухового апарату та оздоровити організм в цілому.
Фахівці надають допомогу пацієнтам з різного виду травмами, після перенесених дегенеративно-дистрофічних захворювань, після оперативного втручання.
Пацієнти можуть отримати фізіотерапевтичне лікування, електролікування, магнітотерапію, світлолікування, ультрафонофорез, лікувальний та оздоровчий масаж та послуги лікувальної фізкультури.
Одним з провідних методів лікування у закладі є кінезітерапія, зокрема заняття на електричних та механічних бігових доріжках, велотренажерах, орбітреках. У закладі є фітнес-комплекс, Шведська стінка, реабілітаційний стіл, тренажери з навантаженнями для розробки суглобів верхніх та нижніх кінцівок.
Свіже повітря та прекрасні краєвиди сприяють зміцненню здоров’я, тому кожен зможе відновити як фізичний, так і психологічний стан. Печерська лікарня відновного лікування - як західний курорт, де користуватися телефоном хочеться тільки для того, аби сфотографуватися - на фоні панорами каньйону Південного Бугу або біля костелу Потоцьких.

Детальніше інформація про лікарню на офіційному сайті:http://pechera-hospital.com