Під час урочистостей відзначили зразкове виконання службових обов’язків, надання кваліфікованої медичної допомоги, високий професіоналізм, кращих працівників галузі. Найкращих нагородили почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради.

    Вітаючи медичну спільноту з професійним святом, Андрій Гижко побажав лікарям шани та вдячності від пацієнтів, міцного здоров’я та реалізації усіх планів і задумів. Він, зокрема, зазначив, що «не дивлячись на усі проблеми, які є у медичній галузі, попри багаторічні реформи, маємо з оптимізмом дивитись у майбутнє».  

        Щирі побажання миру, достатку і професійного зростання тим, хто давав клятву Гіпократа, висловив голова обласної Ради Анатолій Олійник. Він також відзначив громадянську позицію медиків, які допомагають воїнам в зоні проведення АТО, де рятуючи життя бійців, часто ризикують власним.

 Надзвичайно високою і необхідною для суспільства назвав роль лікарів Сергій Моргунов. Він вручив медичним працівникам та окремим лікувальним закладам грамоти міської ради, грошові винагороди. Він зазначив, що на сьогодні вже дійсно можна відчути суттєві позитивні зрушення в медичній галузі.

-Ремонтуються лікарні, закуповується нове сучасне обладнання. Окрім того ведеться робота з відповідними європейськими фінансовими структурами щодо проектів енергоефективного спрямування, зокрема утеплення будівель соціальної сфери, в тому числі лікарень і сімейних амбулаторій,  - додав  міський голова.

    До привітань приєдналась директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Грабович. Вона підкреслила важливість та необхідність професії медика для суспільства та розповіла про найближчі перспективи для працівників галузі:

    - Медична сільнота Вінниччини у часи реформ та змін завжди трималась достойно. Усі питання, що виникали ми вирішували спільними зусиллями та завдяки командній роботі. Я переконана, що так буде й надалі. Спільно ми побудуємо ту систему охорони здоров’я яка б задовольнила максимальну кількість пацієнтів і створила для них комфортні умови, -  звернулась до гостей свята Людмила Грабович.

    Справжньою родзинкою урочистостей медиків були цього дня творчі номери   від ансамблю «Барвінок»,  вінницьких співаків, артистів, танцювальних колективів.

 

 

 

 

 

16.06.2017

Прес-служба ДОЗ ОДА