Про готовність екстреної медичної допомоги розповів директор Вінницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолій Пірникоза.  Він відзначив, що наразі є співпраця із поліцією, рятувальниками та владою.

«На сьогоднішній день в чергуванні 120 бригад. Вони забезпечені усім необхідним згідно з протоколом.  Кожен автомобіль обладнаний відеореєстратором. Маємо паливно-мастильних матеріалів – резерв два місяці, вироби медичного призначення, деззасоби, медикаменти – резерв шість місяців. В області працює 45 ковідних бригад. Які також повністю укомплектовані. До кінця року чекаємо поповнення, а саме 12 сучасних реанімобілів.  Їх буде розподілено по області», - додав Анатолій Пірникоза.

Голова ОДА Сергій Борзов відзначив, що мережа доріг загального користування Вінницької області - 9,5 тисяч км. Це найбільше в Україні. У рамках реалізації програми «Велике будівництво» в області проведено значний обсяг робіт.  

«В області реалізовано понад 120 проєктів з ремонту доріг загального користування та відновлено більше 300 км доріг державного значення та більше 200 км доріг місцевого значення, майже 1200 п м штучних споруд. І головне - ожеледиця і сніг не мають стати на заваді проїзду «швидкої допомоги» та транспорту усіх екстрених служб», - зауважив Сергій Борзов.