До бабусі, медики Ірина Стужук та Ірина Тивунько,  приїздили додому.  Вона ж сама з будинку майже не виходить.  Однак до неї постійно приходять відвідувачі. Тому, аби не заразитися COVID-19 вона рішила привитися.

«Першу дозу вакцини Фросина Захарівна отримала ще у вересні, а другу вже відповідно у жовтні. Після щеплення почуває себе добре, ні на що не скаржилася.  Бабуся живе з донькою в одному будинку. Тому коли донька прийшла до нас вакцинуватися попросила, щоб ми щепили і її маму.  Хочу відзначити, що останнім часом охочих отримати щеплення значно побільшало», - каже фельдшерка Ірина Стужук.

Ірина Стужук на власному прикладі показує, що вакцинація – це безпечно. Вона щепила усю свою родину, навіть 16-річну доньку. Фельдшерка пояснює, що це все для того, аби захистити себе те своїх рідних від важкого перебігу хвороби.

«Я працювала у ковідній бригаді і бачила як хвороба впливає на людей. Сама ще не хворіла COVID-19, однак берегтися і дотримуватися усіх рекомендацій ВООЗ потрібно усім, тільки так ми зможемо подолати пандемію», - додала Ірина Стужук.