Після операцій його пацієнти часто повинні зберігати постільний режим. Зробити його комфортним дозволяє сучасне медичне устаткування.  тож,  палата інтенсивної терапії у Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології поповнилась багатофункціональними ліжками з протипролежневими матрасами, гігієнічними наборами та ходунками з костилями. Його закладу передали благодійники.

Як зазначив головний лікар закладу Володимир Гладких, багатофункціональне обладнання для пацієнтів дуже потрібне, адже хворий за допомогою пульта сам може регулювати висоту спинки ліжка та висоту колін.

– Такі ліжка у палаті інтенсивної терапії є, - каже керівник кардіоентру, - Але з віком вони свої функції вже не виконують, тому завезене обладнання для лікарні вкрай необхідне, бо воно допомагає пацієнтам, які перенесли операцію на серці, швидше одужати та уникнути ускладнень - деяким з них доводиться лежати нерухомо більше місяця. Тому умови перебування у медзакладі кожного пацієнта мають бути комфортними.

 

Детальніше у відеосюжеті:

 

11.07.2017

Прес-служба ДОЗ ОДА