Очільник регіону ознайомився з ходом проведення робіт з поліпшення матеріальної бази лікарні та поспілкувався з колективом закладу.

 Крижопільська лікарня, розрахована на 142 ліжка, сьогодні обслуговує не лише жителів району, а й пацієнтів, які звертаються сюди за медичною допомогою з Піщанського, Томашпільського та Тростянецького районів.

Зміцненню матеріально-технічної бази закладу, за словами головного лікаря, приділяється чимала увага з боку районної влади.   Оглянувши територію та окремі відділення лікарні, голова облдержадміністрації поспілкувався з медпрацівниками, інформувавши їх про заходи, які здійснюються обласною владою задля підвищення якості медичних послуг у закладах третинного рівня, та очікувані новації в системі охорони здоров’я.     Торкнувся Валерій Коровій і очікуваних законодавчих новацій у системі охорони здоров’я, які визначатимуть засади функціонування галузі на найближчі 20-30 років.        

Також у рамках візиту Валерій Коровій відвідав кілька аптечних закладів селища, аби ознайомитись з ходом реалізації в районі урядової програми «Доступні ліки».

 

\14.07.2017

Прес-служба ДОЗ ОДА