Цьогоріч медичний заклад отримав у подарунок  новий спортивний майданчик з тренажерами кардіологічного спрямування. Отож, навесні, діти, що перебувають на лікуванні в санаторії матимуть змогу активно та з користю для здоров’я проводити час на вулиці. 
На знак вдячності за подарунки малеча підготувала для почесних гостей новорічну виставу з номерами художньої самодіяльності, співами, танцями та акробатичними етюдами.
По завершенню виступів юних артистів гості оглянули територію санаторію, лікувальний корпус, процедурні та кімнати для проживання дітей. 
Варто зазначити, що нещодавно в санаторії проведено ремонтні роботи і замінено старі меблі на нові, а також встановлено нове лікувальне обладнання. За словами керівника медичної установи значну частину будівельних та оздоблювальних матеріалів для закладу передали спонсори та благодійники Вінниччини.

Деталі http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/7724-vinnytskyi-oblasnyi-dytiachyi-kardiosanatorii-otrymav-v-podarunok-sportyvnyi-maidanchyk-z-trenazheramy-kardiolohichnoho-spriamuvannia

Прес-служба ДОЗ ОДА