Нова амбулаторія сімейної медицини нині відкрила двері для пацієнтів і запрацювала на повну потужність.  Цікаво, що на місці відремонтованої амбулаторії раніше знаходився покинутий дитячий садочок. Відновлення і відкриття закладу стало можливим завдяки спільній роботі обласної державної адміністрації, райдержадміністрації, районної ради, Департаменту охорони здоров’я ОДА.

Відтепер це лікувальний заклад у якому є два електрокардіографи, офтальмоскопи, лабораторія, кабінет щеплень. Він даватиме допомогу усім жителям Вендичан, яких нараховується близько шести тисяч.

В.о. головного лікаря Могилів-Подільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Євдокія Цибульчак підкреслила, що персонал амбулаторії працюватиме бездоганно, наполегливо та продуктивно. Тут створені усі належні умови для надання медичних послуг. Звичайно, хотілося, аби мешканці села зверталися до лікарів лише з питань профілактики та консультацій.

В амбулаторії, яка розрахована на 15 ліжок працює три лікаря. В окремих палатах є телевізори. Незабаром заклад приєднається до електронної мережі охорони здоров’я і поповниться новим автомобілем.

 

Прес-служба ДОЗ ОДА