Представники обласних шкіл змагалися у конкурсі плакатів, фотографій, художніх робіт за темами: «Головне в іміджі – це здоров’я», «Молодь за майбутнє без СНІДу», «Я обираю здоров’я».

Також школярі, а це учні 7-11 класів, демонстували свої науково-дослідницькі таланти під час обласної науково-практичної конференції  та захисту проектів на тему зміцнення і збереження здоров’я  Переможці  захищатимуть свої наукові проекти на обласному конкурсі учнівських науково-дослідницьких робіт.

  На урочистому відкритті виступила директор обласної станції юннатів Ольга Драгомирецька і завідувач відділу обласного Центру здоров’я Інна Загайкевич:

- Багато-хто розуміє під поняттям здорового способу життя відмову від шкідливих звичок і заняття спортом. Насправді, здоровий спосіб життя – це набагато глибше поняття, це філософія сприйняття світу. Такі акції об’єднують педагогів і медиків та дають можливість передати молоді свій досвід і обмінюємося творчими ідеями, – сказала Інна Загайкевич.

Талановиті та розумні діти уже усвідомлюють, що про здоров’я потрібно дбати з ранніх років, адже це – запорука яскравого та сповненого позитивними емоціями життя.

 

 

Прес-служба ДОЗ ОДА