Наразі у відділенні перебуває на лікуванні тридцять дві дитини. Відділення оснащене сучасною технікою, комп’ютерами, забезпечене медикаментами. Палати розраховані на чотирьох пацієнтів. Є окремі бокси на два ліжка.

За словами заступника голови облдержадміністрації Олександра Крученюка таке досягнення стало можливим завдяки спільній роботі медиків та органів влади.

- Відремонтоване педіатричне відділення показує, яким має бути сучасна лікарня. Знаковим є те, що медичний заклад постійно розвивається та оновлюється. Разом з головним лікарем впевнено йде попереду медичної реформи. Подібний рівень комфорту та якості медичних послуг мають запровадити і в інших райцентрах Вінниччини, - наголосив  заступник голови ОДА.

 Сімсот тисяч гривень було витрачено на ремонт та реконструкцію відділення. Медична допомога надається дітям від 0 до 18 років.

-Відкриття відділення  - це завжди свято, - розповідає Лариса Бевза - головний спеціаліст відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню Департаменту охорони здоров’я, - У цьому педіатричному відділенні, яке уже отримало чимало схвальних відгуків від пацієнтів та лікарів, мають змогу в комфортних умовах отримувати належну медичну допомогу наші маленькі відвідувачі, -додає фахівець.

 За словами головного лікаря ЦРЛ Владислава Головащенка у планах закладу завершити капітальний ремонт інфекційного відділення та оснастити його сучасним медичним устаткуванням.

 Прес-служба ДОЗ ОДА