В зв’язку з очікуваним ускладненням погодних умов на та з  метою оперативного реагування на можливе виникнення надзвичайних ситуацій  під головуванням міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія ЗУБКА  3 січня в режимі відеоконференції відбулось засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

                                         

       Участь  у  засіданні взяли: голова облдержадміністрації Валерій Коровій, члени обласного оперативного штабу з питань вжиття невідкладних заходів у разі виникнення НС протягом осінньо-зимового періоду 2018-2019 років.

      На порядок денний засідання було винесено питання: про заходи центральних і місцевих органів влади щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов у Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях .

        Голова облдержадміністрації Валерій Коровій звернув увагу присутніх на необхідність оперативної та чіткої координації дій відповідних служб регіону при ускладненні погодних умов.

      Члени оперативного штабу області уточнили План протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду на території Вінницької області та Порядок взаємодії підрозділів Служби автомобільних доріг у Вінницькій області та сил цивільного захисту області при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій, що можуть спричинити порушення руху автомобільного транспорту на автомобільних дорогах загального користування Вінницької області.

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38